1.170
03/06/2019

Bent u dringend op zoek naar een loodgieter in Lokeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

snel weekend doorgangsmeter urgent

Contacteer ons nu en wij sturen binnen de 24u een van onze gekwalificeerde loodgieters. Bovendien zij wij 24 op 7 bereikbaar. Bij elke sos situati s 'avonds, s' nachts of in het weekend staan wij voor u klaar. Onze loodgieters in Lokeren zijn snel ter plaatse, ook tijdens bouwverlof, en leveren snel en efficiënt werk.

Ontkalking, lekdetectie en soldering in Lokeren

Heeft u een probleem met uw boiler, geiser of ketel door kalkaanslag? Wacht dan zeker niet te lang met ontkalken voordat het probleem erger wordt. Maak nu een afspraak en wij sturen met spoed een van onze bekwame loodgieters in Lokeren. Niet alleen gaan zij professioneel en kwaliteitsvol te werk, ook hanteren zij de de allernieuwste technieken zodat uw probleem binnen de kortste keren is opgelost. Camerainspectie, thermografische detectie of utrasone detectie, wij doen het allemaal. Contacteer onze centrale dienst en maak een afspraak voor een cameraonderzoek of onderzoek met thermografische camera.

Of heeft u iemand nodig om te solderen in Lokeren? Of een probleem met de watermeter of doorgangsmeter? Ook dat lossen onze technici in Lokeren graag voor u op. Voor elk urgent probleem in Lokeren kan u rekenen op onze loodgieters, 7 dagen op 7 - 24/24u - dag, avond en nacht.

Energyk

9 Jobs

0493 60 80 70

energyk : verwarming Lokeren van A tot Z

Meilleur Service

11 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring

Ets. Goossens

70 Jobs

ets-goossens.be : Beste loodgieters van Lokeren


Bel ze voor een afspraak : 0493 60 80 70