6.546
09/05/2024

Heeft u problemen met uw waterleiding, sifon, collector, aansluiting en heeft u een loodgieter in Daknam nodig?

pijp buis pijpleiding offerte

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze firma werkt met gekwalificeerde loodgieters in Daknam die zorgen voor een duurzame en kwaliteitsvolle reparatie. Bij een lek in uw pijpleiding, afvoerleiding of bij een verstopte buisleiding, afvoer, riool of waterput, wacht u best niet te lang om hulp in te schakelen voordat het probleem erger wordt. Contacteer ons daarom nu en wij sturen met spoed een van onze bekwame loodgieters in Daknam die uw leiding opnieuw vrij maken.

Onze technici in Daknam gaan niet alleen te werk met de nodige expertise, zij hebben namelijk jaren ervaring, ook gaan zij snel en efficiënt zodat al uw problemen binnen de kortste keer zijn opgelost. Naast het repareren van uw pijp/buis, kunnen onze loodgieters ook een schatting van uw problemen maken om vervolgens een offerte voor u op te stellen.

Centrale verwarming Daknam

Een probleem met uw boiler, ketel of geiser in uw badkamer, waskot, douchekamer, wasruimte en keuken? Voor alle problemen met uw sanitaire voorzieningen in Daknam, bieden onze loodgieters in Daknam een snelle en efficiënte oplossing. Bovendien hebben onze technici kennis van heel wat merken zoals Roca, HansGrohe, Schell, Villeroy Boch, Geberit, Ideal Standard, Saint Gobain, Franke, Grohe, Delabie en x2o.

Laat ons weten waar het probleem zich bevind en wij sturen met spoed een van onze bekwame loodgieters in Daknam. Zij helpen u graag verder.

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters van Lokeren

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring

Energyk

68 Jobs

energyk : verwarming Lokeren van A tot Z


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62