6.546
05/05/2024

Bent u op zoek naar een loodgieter in Lokeren voor het ontstoppen van uw afvoer of voor een lekdetectie van uw waterleiding?

buis pijp leiding sifon

Of heeft u een probleem met uw sifon, collector of een slechte aansluiting? Dan kan u bij ons terecht. Onze firma werk namelijk samen met gekwalificeerde loodgieters in Lokeren die heel wat ervaring hebben met het repareren van pijpleiding, afvoerleiding, riool, waterput, buis en noem maar op.

Woont u in Lokeren en heeft u problemen met uw pijp leiding. Neem dan nu contact op en wij sturen snel een van onze technici in Lokeren. Zij controleren uw buisleiding op lekkages en repareren alles snel en efficiënt.

Reparatie centrale verwarming Lokeren

Problemen met uw sanitaire voorzieningen (boiler, ketel, geiser) in uw wasruimte, keuken, waskot, badkamer of douchekamer? Ook dan staan onze bekwame technici in Lokeren voor u klaar. Niet alleen gaan zij snel en efficiënt te werk, ook hebben zij een uitstekende kennis van hun vak en ervaring met heel wat merken zoals Roca, Villeroy Boch, Saint Gobain, Grohe, HansGrohe, Geberit, Ideal Standard, Delabie, x2o, Schell, Franke.

Voor elk sanitair probleem, klein of groot, kan u bij ons terecht in Lokeren. Daarnaast kunnen wij ook een technieker uit Lokeren sturen om een schatting en offerte voor de reparatie te maken. Kies dus voor een duurzame en kwalitatieve oplossing voor al uw kwalen.

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters van Lokeren

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring

Energyk

68 Jobs

energyk : verwarming Lokeren van A tot Z


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62