6.669
14/05/2024

Heeft u een urgent probleem en bent u dringend op zoek naar een loodgieter?

snel weekend doorgangsmeter watermeter

Dan kan u rekenen op onze hulp. Ons bedrijf werkt samen met gekwalificeerde loodgieters die niet alleen snel ter plaatse zijn, maar ook te werk gaan met de nodige professionaliteit en expertise. Bovendien zijn wij altijd te bereiken. s 'Avonds, s' nachts, in het weekend of tijdens bouwverlof; op elk moment en voor elke sos situatie staan wij 24 op 7 voor u klaar. Contacteer ons nu en wij sturen met spoed binnen de 24u een van onze bekwame loodgieters die al uw problemen oplost, snel en efficiënt.

Dringende soldering, ontkalking en lekdetectie

Heeft u last van aanzienlijk veel kalkaanslag op uw boiler, geiser of ketel? Wacht dan zeker niet te lang met ontkalken voordat het probleem erger wordt. Bij elke noodsituatie helpen wij u graag verder en kan u rekennen op onze loodgieters. Niet alleens zogen zij voor een duurzame en kwaliteitsvolle reparatie, ook hanteren zij de allernieuwste technieken zodat al uw problemen binnen de kortste keren vereleden tijd zijn. Naast een standaard camera inspectie, maken onze loodgieters ook gebruik van thermografische detectie en utrasone detectie , om het probleem snel op te sporen. Wenst u een cameraonderzoek of onderzoek met thermografische camera? Contacteer dan onze spoeddienst en wij verzorgen binnen de 24u een afspraak met een van onze loodgieters.

Naast ontkalking en lekdetectie, hebben onze loodgieters ook weet van solderen. Of is uw watermeter of doorgangsmeter kapot? Ook dat lossen onze loodgieters graag voor u op. Doordat wij samenwerken met erg professionele loodgieters, komt ons bedrijf amper voor verrassing te staan. Dat betekend dat wij niet alleen snel ter plaatse zijn, maar uw dringende problemen ook binnen een beperkte tijd worden opgelost. U hoeft dus niet al te veel tijd vrij te maken voor een interventie.

U bent dus dringend op zoek naar een loodgieter? Voor elke sos situatie kan u terecht bij onze spoeddienst, 24/24u - 7 dagen op 7 - avond en nacht.

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters van Lokeren

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring

Energyk

68 Jobs

energyk : verwarming Lokeren van A tot Z


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62