6.732
11/06/2024

Sanitair installaties in Lokeren

sanitair loodgieter keuken aansluiting

Zoekt u een ervaren vakkundige loodgieter in Lokeren voor installatie van sanitaire uitrusting voor de badkamer, keuken of wasruimte? Wij bieden u graag onze diensten aan! Bij ons vindt u snel een bekwame professionele loodgieter vanuit Lokeren en maakt u makkelijk een afspraak reeds vandaag! Onze lijnen zijn bereikbaar elke dag van de week, ook in het weekend! Wij raden de beste loodgieters van de regio Lokeren aan voor de installatie van allerlei sanitaire voorzieningen :

  • installatie van alle types WC : ophang WC hang WC, chemisch WC, ingebouwde WC, alsook WC broyeur, urinoir of bidet
  • installatie van lavabo, keuken gootsteen, badkuip of douchecabine
  • installatie van kraanwerk : mengkraan, wastafelkraan, keukenkraan, douchekraan, buitenkaan, alsook vervanging en plaatsing van de onderdelen (kraanklep, kraankop, ventiel, menger)
  • aansluiting van wasmachine, vaatwasser, droogkast, wasdroger, droogzwierder
  • plaatsing van watermeter, doorgangsmeter
  • aanleg en installatie van inloop douche

Alle loodgieters werken met de beste merken van sanitair zoals bijvoorbeeld Villeroy Boch, Saint Gobain, Roca, Franke, Grohe, Ideal Standard, HansGrohe, x2o, Geberit, Delabie, Schell en veel meer. Wij zullen met veel plezier een offerte voor sanitair installaties voor u opstellen. Wij kunnen ook een schatting voor volledige badkamerrenovatie in Lokeren voor u maken, alsook inrichting van een douchekamer of van een waskot. Bij nieuwbouw of renovatieprojecten zijn wij gekwalificeerd in een aanleg van waterleiding en afvoerleiding. Dus van plaatsing van een kraan tot aansluiting van een jacuzzi en - alle loodgieterswerken in Lokeren onder één dak!

Herstelling en onderhoud van sanitair in Lokeren

Wij kunnen zo goed als elke sanitair panne aan : wij bieden diensten van lekopsporing, lekdetectie in Lokeren en lekherstelling van alle soorten van buizen aan, reparatie van allerlei sanitaire voorzieningen (lekkages aan wastafel, gebroken sifon van een bad, douchebak, wasbak), herstelling van kraanwerk, reparatie van WC en onderdelen (vlotter, spoelbak), reparatie van alle soorten toilet (chemisch toilet, ingebouwd toilet, sanitair broyeur en meer), herstelling van een watermeter, een collector en veel meer. hebt u thuis keuken of badkamer boiler die lekt of warmwater geiser die slaat niet aan? Geen enkele probleem voor ons, wij herstellen alle sanitair in Lokeren! Bel ons voor een afspraak 7 dagen op 7 - de beste loodgieters van Lokeren tot uw dienst!

Om de vlekkeloze werking van uw sanitair te verzekeren en elke sanitair panne te voorkomen raden wij onze klanten aan om regelmatig de sanitaire voorzieningen laten controleren en onderhouden, boilers en geisers laten ontkalken, pijpleiding laten nakijken en indien nodig reinigen, riool saneren, afvoer van lavabo, ligbad reinigen en ontvetten om mogelijke verstopping te voorkopen. Regelmatige controle en onderhoud van sanitaire is de beste, meest betrouwbare manier om uw sanitaire in goede staat te houden en allerlei problemen, panne, storingen te voorkomen. Reiniging en ontkalking van de leidingen is zeker en vast de beste bescherming tegen verstopping, verkalking en vernauwing van leidingen. Zoekt u een loodgieter in Lokeren voor onderhoud van uw sanitair? Neem contact met ons op en maak spoedig een afspraak met de beste loodgieter van Lokeren! Camera inspectie van buisleiding, cameraonderzoek van leiding en gebouwen met thermografische camera (thermografische detectie) is mogelijk op aanvraag.

Ets. Goossens

384 Jobs

0485 16 66 62

ets-goossens.be : Beste loodgieters van Lokeren

Meilleur Service

116 Jobs

meilleurservice.be : 12+ jaar ervaring

Energyk

68 Jobs

energyk : verwarming Lokeren van A tot Z


Bel ze voor een afspraak : 0485 16 66 62